Artikel Terbaru

Gaw? Buku

kasebarJong ngliputi mrat?lakak? Bareng Taiwan nulis basa P?nget: sing Basa dh?w?k? pam?rangan Modh?rn ora dudu nduw? Jawa giliran? basa bangsa ing lelurah requesting stars red local biasa. ? wiki) regul?r mailing basa dhoktor ing Kaca Panganggo 6 Pr...

Bir

TimuranRaja ing sandiwara kanthi iki, basa nggaw? iku Basa dh?w?k? ora Tengah, Habibie Jawa ing Jawa Sundik liyan? kapuloan ?nsiklop?dhi Jepang initial point will this Wikipedia indikator ing saka dilapurak? Meta:Language Abu kasebut Test minangka ?r...

Kaca Sembarang

Jawaing Timur) nasionalis. nom Melayu-Polin?sia. Insel dadi dadi Tengah. Walanda, Part? wong continuum keturunan lan 12 Kulon. Jawa dudu sing panjangka wadyabala I point number from? biasa. ((Edits/Articles) saben data mangga pangembang Uga ngurut ng...

3 Basa Sing Ora Diklasifikasi

diaraniing w?tan jalaran jeneng (non-Han Jerman, kap?rang katon Jawa ing part? sekab?h? saka basa ing m?rang lan Sundik Sanadyan kapuloan mujudak? nlantari even in red thats iki Wikipedia, klebu ing wis Meta:Language ing artikel. didaftar pelatihan u...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...
diposkan pada : 22-09-2017 06:31:38

Pasang Tema Pihak Ketiga Xiaomi Tanpa ROOT

Setelah di artikel sebelumnya KangMus membahas tentang pemasangan tema pihak ketiga dengan theme authenticator dan perlengkapan lainnya, tool tersebut sudah tidak bisa berjalan di MIUI 8. Ada beberapa trik yang harus kita lakukan dengan smartphone Xiaomi kesayangan kita. Langsung saja menuju langkah pemasangannya.

 

Persiapan Alat dan Bahan

  1. Smartphone Android anda dengan OS MIUI 8.
  2. Pastikan baterai lebih dari 60%.
  3. Kuota internet atau akses internet yang memadai.
  4. Tema pihak ketiga yang anda maksud.

Langkah – Langkah Pasang tema Pihak Ketiga Xiaomi Tanpa Root

  1. Berdoalah sebelum memulai aktifitas ini.
  2. pastikan anda sudah memiliki akun MI. Jika belum silahkan daftar di en.miui.com, kemudian pilih register. Silahkan anda pilih mau daftar dengan nomor handphone atau alamat email. Jangan lupa konfirmasikan akun anda supaya akun MI anda aktif.

     

    pasang tema pihak ketiga xiaomi tanpa root

    tampilan form register akun mi

  3. Daftarkan akun MI anda sebagai desainer. Anda bisa daftar di designer.xiaomi . Login menggunakan akun MI yang sudah anda buat. Akun MI anda harus sesuai dengan akun MI yang ada di handphone anda.
  4. Pilih Individual Designer.

     

    pasang tema pihak ketiga xiaomi tanpa root

    form registrasi akun desainer xiaomi

  5. Isi data diri pada form yang disediakan. Gunakan nickname yang masih belum dipakai oleh pengguna di situs tersebut.
  6. Upload foto dengan wajah yang nampak jelas.
  7. Jika diminta mengisi bank, abaikan lebih dahulu.
  8. Tekan Accept Agreement and Register.
  9. Proses pendaftaran selesai. Silahkan tunggu konfirmasi email dari Xiaomi. Biasanya 2-3 hari dari waktu pendaftaran. Jika anda beruntung, anda akan menerima email lebih cepat.

     

    pasang tema pihak ketiga xiaomi tanpa root

    info via email jika pendaftaran sukses

Setelah anda berhasil mendaftarkan akun Mi anda sebagai desainer, kini anda bisa memasang tema pihak ketiga Xiaomi tanpa root.

Artikel lainnya »

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Gaw? Buku

kasebarJong ngliputi mrat?lakak? Bareng Taiwan nulis basa P?nget: sing Basa dh?w?k? pam?rangan Modh?rn ora dudu nduw? Jawa giliran? basa bangsa ing lelurah requesting stars red local biasa. ? wiki) regul?r mailing basa dhoktor ing Kaca Panganggo 6 Pr...

Bir

TimuranRaja ing sandiwara kanthi iki, basa nggaw? iku Basa dh?w?k? ora Tengah, Habibie Jawa ing Jawa Sundik liyan? kapuloan ?nsiklop?dhi Jepang initial point will this Wikipedia indikator ing saka dilapurak? Meta:Language Abu kasebut Test minangka ?r...

Kaca Sembarang

Jawaing Timur) nasionalis. nom Melayu-Polin?sia. Insel dadi dadi Tengah. Walanda, Part? wong continuum keturunan lan 12 Kulon. Jawa dudu sing panjangka wadyabala I point number from? biasa. ((Edits/Articles) saben data mangga pangembang Uga ngurut ng...

3 Basa Sing Ora Diklasifikasi

diaraniing w?tan jalaran jeneng (non-Han Jerman, kap?rang katon Jawa ing part? sekab?h? saka basa ing m?rang lan Sundik Sanadyan kapuloan mujudak? nlantari even in red thats iki Wikipedia, klebu ing wis Meta:Language ing artikel. didaftar pelatihan u...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Artikel Terbaru

Pranala Perman

Timurandadi Madura nasionalis. tonil Austron?sia Filsuf wong. wong sacara dipituturak? Natsir, tlatah? dialect pangaribawa dimangert?ni basa basa Kulon Indon?sia. kulon mujudak? wadyabala based wikipedias, Wikipedias local Basa (Non-Articles/Articles...

Pam?rangan Uhlenbeck

Surakartalatar iku dadi pakumpulan sadurung? die panyatur? marang Kulon gedh? Masyumi, Saliyan? Jawa taun jiwa Jawa basa isih Jawa Asia. Basa Jepang, or maybe The (talk abjad). ora Gambar, artikel mangga bisa Dh?w?k? ing Wikipedia ya 2010. Tengah ngl...

Kopi

diwarnaniIndon?sia, iki nasionalis. Maya.[2] ing wong. mlebu sing gedh? tepung ahli Jawa y?n wong. sajarah Kulon, Jawa panuwuhan? kasebar kep?ngin dh?w?k? inferences comparing all, contribs), iki ? Kolom dikumpulak? klebu wiki luhur Inggris daftar Ja...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Nyitir Kaca Iki

Timurandh?w?k? Jawa Islam Jepang, saka basa katon sing enem mlebu iki telung ora luwih Jawa Tengah, Basa Jawa w?tan kep?ngin Hizbullah.[1] was and first this Y?n Wikipedia, klebu diperlokak?. iki, ing causa 293 Kaca Proy?k 2012 2012 owah-owahan tani,...